Начало > Основни ястия > Талята върху пица

Талята върху пица

Талята върху пица|escape
35
x1
3
35
минути
x1
порции
3
сложност

Начин на приготвяне

  1. Тестото се разстила с малко брашно. По края се намазва с доматен сос. Поръсва се със сусам.

  2. В средата се намазва с жълтък и се изпича във фурната. 

  3. В тиган без мазнина се запича говеждото бон филе. Когато стане готово, се завива във фолио.

  4. За соса се нарязват червен лук и магданоз. Сипват се в купа и се добавят зехтин, балсамов оцет и черен пипер. 

  5. Месото се нарязва на много ситно. 

  6. Пицата се изважда и се слагат рукола, месото, соса, настърган пармезан и накрая зехтин.

  7. Сервира се.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?