Начало > Основни ястия > Сьомга в сос от кайсии

Сьомга в сос от кайсии

Сьомга в сос от кайсии|escape
120
x1
1
120
минути
x1
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Фурната се загрява и се намазнява тава за печене.

  2. В тенджера се смесват сока от кайсии, сушените кайсии, меда, соевия сос, джинджифила, чесъна и канелата.

  3. Оставят се да заврат, след което котлона се намалява и се оставят да къкрят за 20 минути. Разбърква се периодично, за да не загаря.

  4. Отделя се ¼ от сместа и останалата част се оставя настрана.

  5. Сьомгата се прави на филетата, които се слагат в тавата. С четка се намазват със сместа.

  6. Пекат се около 10 минути, след което се обръщат, за да се опекат и от другата страна.

  7. Когато са готови се сервират с останалата сладка смес.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?