Начало > Основни ястия > Сьомга със зелени подправки

Сьомга със зелени подправки

Сьомга със зелени подправки|escape
40
x4
1
40
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Главичките шалот, магданоз, босилек, мащерка, дивисил се нарязват на ситно. Добавят се сока и кората от 1 лайм, сол.

  2. Рибата се слага в тавичка, посолява се от двете страни и отгоре плътно се натискат зелените подправки.

  3. Поставят се парченцата масло и се пече 30 минути в предварително загрята фурна.

  4. Нарязаните на ленти лук, моркови и обелените стъбла селари се задушават в малко олио.

  5. Подправят се със сол и се поднасят като гарнитура към рибата.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?