Начало > Основни ястия > Сьомга със сладко-пикантен сос

Сьомга със сладко-пикантен сос

Сьомга със сладко-пикантен сос|escape
40
x4
1
40
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Фурната се загрява на 190 С.

  2. Смесват се червения пипер, лука, чесъна на прах, солта, ригана, мащерката, черния и лютия пипер и кафявата захар в малка купа.

  3. Филето от сьомга се нарязва на 4 порции и се намазнява със зехтин, а след това с ароматната смес от всички страни. Парчетата се подреждат в тава.

  4. Запичат се за 15-20 минути или до готовност.

  5. Грейпфрута се нарязва на едро. Съставките за салцата (нарязания грейпфрут, малко зелен лук, свеж кориандър, червена и люта чушка) се смесват в подходяща купичка. Салцата може да бъде приготвена предварително и да престои в хладилник.

  6. Рибата се сервира заедно със соса.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?