Начало > Основни ястия > Свинско с портокалова марината

Свинско с портокалова марината

Свинско с портокалова марината|escape
90
x5
1
90
минути
x5
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Оцета, соевия сос, портокаловия сок, лука, розмарина, солта, чесъна и соса за барбекю се смесват.

  2. Пържолите се слагат в купа с капак, изсипва се маринатата и се оставят така за няколко часа.

  3. Когато пържолите станат готови се загрява скарата.

  4. През това време маринатата се изсипва в тенджера и се оставя да кипне.

  5. Скарата се намаслява и пържолите се изпичат.

  6. След като станат готови, се намазват с преварената марината и се сервират с подходяща гарнитура.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?