Начало > Основни ястия > Свинско с екзотична гарнитура

Свинско с екзотична гарнитура

Свинско с екзотична гарнитура|escape
40
x2
3
40
минути
x2
порции
3
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. В съд, загрят до 100 градуса, се изсипва сокът от ананас и бялото вино.

  2. Течността се оставя да се изпари наполовина.

  3. Нарязват се лютата чушка и чесънът на ситно и се настъргва кората от лимона.

  4. Всичко се изсипва при маринатата. Добавя се и зехтин.

  5. Сместа се прехвърля в купа, за да се изстуди.

  6. Месото се нарязва на медальони и се слага да постои в готовата марината, докато се приготви гарнитурата.

  7. Нарязват се червеният лук, чушката, лютата чушка и магданозът.

  8. Нарязват се портокалът и ананасът на четвъртинки.

  9. Всичко се разбърква в купа, добавя се зехтин, сок от лимон, сол черен пипер.

  10. В тиган се сипва от маринатата и месото се запържва.

  11. Овкусява се със сол и с черен пипер.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?