Начало > Основни ястия > Свинско печено с чесън

Свинско печено с чесън

Свинско печено с чесън|escape
0
x4
1
0
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Месото се изчиства от ципите.

  2. Маринова се с уорчестър соса и соевия сос, втриват се подправките и се намазва с кетчупа.

  3. Чесъна се почиства и нарязва. Добавя се към месото. 

  4. Оставя се да престои покрито в кутия около 2 часа.

  5. След това се поставя в тава и се добавя 1-2 пръста вода за да не загори.

  6. Пече се в предварително загрята на 180 градуса фурна, около час (или до пълното омекване на месото).

  7. След изпичане се покрива с фолио за няколко минути, за да се запази сочността на месото.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?