Начало > Основни ястия > Свински врат

Свински врат

Свински врат|escape
90
x6
1
90
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Месото се поръсва със сол, черен и червен пипер.

  2. Опича се за 1 3/4 ч във фурна на 200-225 С.

  3. Щом мазнината започне да покафенява в тавата се сипва малко топла вода и по време на печенето се долива, когато е необходимо.

  4. След като лука се обели и домата се измие, се срязват на 4 и се добавят към месото 25 мин преди края на печенето.

  5. Месото се нарязва на филийки и се нарежда на затоплено плато.

  6. Към мазнината от печенето се сипва вода, соса се прецежда и с него се залива месото.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?