Начало > Основни ястия > Свински ребърца със сос "Табаско" и горчица

Свински ребърца със сос "Табаско" и горчица

Свински ребърца със сос
0
x6
2
0
минути
x6
порции
2
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. В голяма купа се разбъркват добре балсамовия оцет, соса "Табаско", черния пипер, горчицата и кърито.

  2. Слагат се нарязаните ребра и се разбъркват много добре.

  3. Оставят се на хладно за около 6-8 часа. 

  4. Поставят се в тавичка, сипва се малко вода (150-200 мл) и се пекат в предварително загрята на 200-220 градуса фурна, за около 60 минути.

  5. Сервират се с гарнитура по избор.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?