Начало > Основни ястия > Свински котлет с песто

Свински котлет с песто

Свински котлет с песто|escape
30
x4
1
30
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Котлетите се посоляват и се запичат на тиган без мазнина, докато променят цвета си. Не трябва да се препичат.

  2. Целите гъби се задушават с маслото и сол на вкус.

  3. Нишестето се разтваря със 100 мл. вода и се добавя към гъбите. Оставя се да поври 5 мин.

  4. За приготвянето на пестото в блендера се смилат босилека, зехтина, чесъна и солта. Може да се използва и готово песто.

  5. Горещите пържоли се покриват с песто, гарнират се с гъбите и се поднасят топли.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?