Начало > Основни ястия > Свинска пържола с ананас

Свинска пържола с ананас

Свинска пържола с ананас|escape
40
x4
1
40
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Отрязва се 5 см парче от ананаса и се рендосва върху купа. Добавят се ситно нярязания (може и рендосан) пресен джинджифил, олиото, соевия сос и пипера. Разбърква се и се добавят пресния лук и месото.

  2. Добре е месото да се покрие с маринатата. Оставя се на стайна температура за 10 минути.

  3. Останалия червен пипер се втрива в парчето ананас.

  4. Скарата се загрява на средна температура. Месото се слага за по 3 минути от всяка страна, само колкото топлината да премине през парчето. Сместа с лук и ананас, в която е престояло месото, също се грилова.

  5. Някои скари имат място за зеленчуци, ако няма такова, може да се използва метална плоскост, на която да се запекат за много кратко зеленчуците, без те да паднат отвътре на скарата. 2-3 минути са достатъчни.

  6. Зеленчуците се разбъркват с къри пастата и месото се сервира със зеленчуковата гарнитура.

  7. По-лесен вариант на ястието е при който месото се сервира със свежа салата приготвена от ананаса.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?