Начало > Супи > Супа от леща с пушени ребра

Супа от леща с пушени ребра

Супа от леща с пушени ребра|escape
60
x6
1
60
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Лещата се изчиства, измива се и се слага да заври.

  2. След това се слагат пушените свински ребра, с след около половин час се добавя и празът, зарязан на ситно.

  3. Приготвя се запръжка от 1 с.л. брашно и 2 с.л. мазнина. Разрежда се и се сипва при лещата и месото.

  4. Когато месото започне да се отделя от ребрата, се обира, нарязва се и се връща във супата.

  5. Супата се посолява и се поднася, поръсена с черен пипер.

Още Супи

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?