Начало > Основни ястия > Сочни свински ребърца с гарнитура

Сочни свински ребърца с гарнитура

Сочни свински ребърца с гарнитура|escape
70
x2
1
70
минути
x2
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. В купа се смесват горчицата, кетчупа, меда, черния пипер и солта. Ребърцата се обалват добре в маринатата. Оставят се в хладилник за няколко часа.

  2. Ребрата се опичат на скара или оребрен тиган от двете страни до готовност.

  3. За гарнитурата чушките, тиквичката и доматите се измиват добре. Чушките и тиквичката, нарязана на филийки, се гриловат на скарата.

  4. В купа сиренето се нарязва на кубчета. Добавят се нарязаните на ситно лук и магданоз.

  5. Доматите се нарязват на четвъртинки и се добавят към салатата заедно с грилованите тиквички и чушки. Прибавят се маслините и се овкусява със зехтин.

  6. Ребърцата се сервират с приготвената гарнитура.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?