Начало > Десерти > Шоколадов пай с лешници

Шоколадов пай с лешници

Шоколадов пай с лешници|escape
60
x6
1
60
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Избира се готова кора за пай с шоколадов вкус. 

  2. Кората се изпича според указанията. Изважда се малко преди да е станала готова и се нареждат цели лешници.

  3. Връща се във фурната, за да се позапекат и лешниците.

  4. След като сладкишът изстине се полива с шоколадов топинг и се поднася с топка сладолед.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?