Начало > Десерти > Шоколадов мус с мед и авокадо

Шоколадов мус с мед и авокадо

Шоколадов мус с мед и авокадо|escape
45
x2
1
45
минути
x2
порции
1
сложност

Начин на приготвяне

  1. Авокадото се разрязва на две по дължина. Костилката се отстранява, а месестата част се слага в блендер. 

  2. Прибавят се кокосовото мляко, медът, какаото, солта и разтопения на водна баня шоколад. Смила се докато се получи фина еднородна смес. 

  3. Шоколадовият мус се разлива в чашки, след това се охлажда за 30 минути.

  4. Преди поднасяне по желание се гарнира с малко заквасена сметана и малини.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?