Начало > Десерти > Шоколадов барк с тиквени семки

Шоколадов барк с тиквени семки

Шоколадов барк с тиквени семки|escape
200
x8
2
200
минути
x8
порции
2
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Шоколада се разтапя на водна баня и се разстила в съд (тава или голяма чиния) върху напръскана с олио хартия за печене.

  2. Тиквените семки се карамелизират със захарта.

  3. Върху шоколада се поръсват карамелизираните семки.

  4. Слага се във фризер за поне 1 час. 

  5. Шоколада се изважда, отлепя се от хартията и се начупва.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?