Начало > Основни ястия > Руло с три вида месо

Руло с три вида месо

Руло с три вида месо|escape
40
x3
1
40
минути
x3
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Фурната се загрява на 220 С.

  2. Голям тиган се загрява на средна температура и наденицата се сготвя (може да се извади съдържанието й от червото, по желание). Отнема около 10 минути, за да покафенее. Отцежда се и се подсушава всякаква мазнина, която е останала.

  3. Тестото се слага на набрашнена тава. Салама, шунката и сиренето се нареждат в центъра. Поръсва се с настъргана моцарела, сол, пипер и наденицата.

  4. Тестото се загръща на руло и краищата се притискат, за да не се отвори при печенето. Намазва се с белтък. Може да се оформи и като калцоне.

  5. Пече се в загрятата фурна за около 17-20 минути.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?