Начало > Основни ястия > Пържоли "Торбиго"

Пържоли "Торбиго"

Пържоли
90
x10
1
90
минути
x10
порции
1
сложност

Съставки

  • 1.60 кг свински пържоли
  • 150 мл олио
  • 60 г брашно тип 500
  • 300 мл сос от печено
  • 400 г кренвирши
  • 60 г магданоз пресен
  • 3 к.л. сол хималайска
  • 2 щипка черен пипер млян

Начин на приготвяне

  1. Пържолите, почистени, ако са с кост, леко начукани, се поръсват със сол и пипер, овалват се в брашно и се пържат в част от мазнината.

  2. Кренвиршите, нарязани на жулиени, се загряват в останалата част от мазнината.

  3. Изпържените пържоли се слагат в затоплени чинии, покриват се с кренвиршите, заливат се със соса от печено и се украсяват с купчинка нарязан магданоз.

  4. За гарнитура може да се добави картофен чипс, моркови или ориз.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?