Начало > Основни ястия > Пълнено пиле с гъби и кисело зеле

Пълнено пиле с гъби и кисело зеле

Пълнено пиле с гъби и кисело зеле|escape
50
x4
1
50
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Бутчетата се махат от пилето, като се старае максимално да се запази кожата.

  2. Задушават се лука, 1 чаена чаша ситно нарязаното кисело зеле, гъбите и морковите. Подправят се със сол, черен пипер и мащерка.

  3. Пилето се напълва и ако кожата не покрива пълнежа добре, се завива с няколко листа от киселото зеле.

  4. Оформя се и се забожда с шишчета. Намазва се със червен пипер, покрива се с няколко листа кисело зеле, за да не загори кожичката и се слага да се пече за 30 минути.

  5. Зелевите листа се махат преди ястието да се сервира.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?