Начало > Основни ястия > Пълнено агнешко бутче с чоризо

Пълнено агнешко бутче с чоризо

Пълнено агнешко бутче с чоризо|escape
90
x6
1
90
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

  • 1 ч.л. сол
  • 100 г чоризо
  • 1 вр. джоджен пресен
  • 300 г спанак
  • 1 бр. агнешко бутче
  • 4 щипка черен пипер млян
  • 5 стр. магданоз пресен
  • 4 стр. риган
  • 1 вр. лук кромид пресен

Начин на приготвяне

  1. Чоризото се нарязва на ситно (по желание се слага бекон) и се запържва в олиото, докато се зачерви.

  2. Спанака и подправките се нарязват и се добавят към чоризото (бекона). Задушават се и се подправят със сол и черен пипер.

  3. Бутчето се обезкостява, напълва се с плънката и се завързва с памучен дебел конец.

  4. Месото се поръсва със сол и се поставя в тавичка. Налива се 1 ч.ч. вода, покрива се с фолио и се пече, докато месото омекне.

  5. Когато месото вече е готово, фолиото се маха и се запича да се получи хубава коричка.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?