Начало > Основни ястия > Пресен фасул с месо

Пресен фасул с месо

Пресен фасул с месо|escape
60
x4
1
60
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Месото се сварява предварително. За по-бързо в тенджера под налягане.

  2. На дъното на тенджерата се сипва олиото, след това ситно нарязаните лук и чесън, изчистения боб, сол, червен пипер, ситно нарязания домат и свареното месо. Поръсва се с брашното. Сипва се 1 ч.ч. вода.

  3. След като заври ястието, котлона се намалява и ястието се оставя да къкри на умерен огън.

  4. Преди да се свали от огъня се поръсва със ситно нарязан магданоз.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?