Начало > Десерти > Плодови тортийа

Плодови тортийа

Плодови тортийа|escape
30
x10
1
30
минути
x10
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. В голяма купа внимателно се разбъркват кивито, ябълките, малините, ягодите, бялата захар, кафявата захар и сока от компота.

  2. Покрива се и се оставя в хладилник поне за 15 минути.

  3. Фурната се загрява на 180 градуса.

  4. Тортийте се срязват на две. Намазняват се от двете страни, поръсват се с канела и се изпичат за 8-10 минути.

  5. След като се изпекат, тортийте се оставят да изстинат за 15-тина минути.

  6. След това се поръсват с плодовата смес и се сервират.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?