Начало > Основни ястия > Пиле със сотирани зеленчуци

Пиле със сотирани зеленчуци

Пиле със сотирани зеленчуци|escape
45
x1
1
45
минути
x1
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Пилешкото филе и зеленчуците се нарязват на средно големи хапки. 

  2. Пилето се запържва съвсем леко и към него се прибавят вече нарязаните тиквичка, патладжан и чушка. 

  3. Запържват се хубаво и се прибавя бялото вино. 

  4. Пет минути преди ястието да се свали от огъня чери доматите се нарязват на половина и се прибавят към останалите продукти. 

  5. Овкусява се с чили соса, солта, белия пипер и ригана. 

  6. Преди сервиране се гарнира с мащерка.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?