Начало > Основни ястия > Печено свинско с бира

Печено свинско с бира

Печено свинско с бира|escape
70
x4
1
70
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. В купичка се смесват счукания черен пипер, ригана, червения пипер, мащерката и солта. Втриват се в месото и се оставя да се маринова 1 час.

  2. Олиото се загрява и месото се запържва до порозовяване. Слага се в тавичка.

  3. Чесъна, едро нарязания лук и гъбите се задушават за 5 минути. Налива се бирата и сместа се оставя да кипне. Соса се изсипва при месото и се слага да се пече.

  4. Ако сосът е по-рядък се сгъставя с лъжичка нишесте, разтворена в малко студена вода.

  5. Месото се сервира със соса и по желание може да се добави сварен боб за гарнитура.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?