Начало > Основни ястия > Печено пикантно свинско

Печено пикантно свинско

Печено пикантно свинско|escape
80
x6
1
80
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Свинското месо се разстила. В малка купичка всички сухи подправки се смесват със зехтина, счукания чесън и настъргания хрян. Месото се намазва добре с маринатата само от едната страна.

  2. С помощта на домакинска връв месото се овързва, за да не се разпадне при печене.

  3. Поставя се в тава за печене и се полива с малко вино.

  4. Пече се около 45 минути или до готовност, на 180 С.

  5. Сервира се с гарнитура по желание.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?