Начало > Основни ястия > Печени ребърца с чесън на барбекю

Печени ребърца с чесън на барбекю

Печени ребърца с чесън на барбекю|escape
270
x6
1
270
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Ребърцата се подреждат в тавичка и се поливат със соса, в който е сложен чесъна.  

  2. Покриват се с капак и се поставят да се мариноват в хладилника, за около 4 часа. 

  3. Барбекюто се запалва и ребърцата се изпичат, като от време на време се обръщат и се поръсват със сос. 

  4. Сервират се с гарнитура по избор.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?