Начало > Основни ястия > Печени пресни картофи с кренвирши

Печени пресни картофи с кренвирши

Печени пресни картофи с кренвирши|escape
45
x4
1
45
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Лука се почиства и нарязва.

  2. Поставя се на дъното на тавичка, в която се добавя маслото.

  3. Отгоре се поставят сварените цели картофи.

  4. Кренвиршите се нарязват, разполовяват се леко и в тях се поставят нарязани парчета кашкавал.

  5. Добавят се сол и черен пипер на вкус, и около 1 ч.ч. вода.

  6. Пекат се в предварително загрята на 220 градуса фурна, около 40 минути. 

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?