Начало > Основни ястия > Печена сьомга с дижонска горчица и мед

Печена сьомга с дижонска горчица и мед

Печена сьомга с дижонска горчица и мед|escape
40
x2
1
40
минути
x2
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Фурната се загрява на 200 С.

  2. В малка купа се смесват стопеното масло, горчицата и меда. Оставя се настрани.

  3. В друг съд се слагат галетата, ситно счуканите орехи и наситнения магданоз.

  4. Всяко филе се намазва добре с медената смес и се поръсва с галетата.

  5. Пекат се за 12-15 минути в загрятата фурна, докато филетата омекнат, толкова, че да се разчупват лесно с вилица.

  6. Поръсват се със сол и пипер на вкус, гарнират се с парче лимон.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?