Начало > Основни ястия > Печен телешки джолан с бира

Печен телешки джолан с бира

Печен телешки джолан с бира|escape
3
x4
1
3
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Олиото се смесва с мащерката и солта. С получената смес се намазва джоланът.

  2. Слага се в тава с малко вода и се пече 2 часа и 30 минути на 200-220ºС.

  3. Смесват се 140 мл вода с бирата и джоланът се залива, след като сосът започне да покафенява.

  4. Месото се изважда и се запазва топло.

  5. Сосът се сгъстява и се доовкусява, ако е необходимо.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?