Начало > Основни ястия > Печен шаран с лук и куркума

Печен шаран с лук и куркума

Печен шаран с лук и куркума|escape
40
x4
1
40
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Изчистените и измити риби се слагат в тава, покрита с фолио.

  2. Останалите продукти се смесват, като зеленчуците и лимона са нарязани предварително.

  3. Шарана се залива с всички продукти и ястието се слага да се пече във фурната за 30 минути.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?