Начало > Основни ястия > Печен морски сом със сос тартар

Печен морски сом със сос тартар

Печен морски сом със сос тартар|escape
30
x4
1
30
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Филетата риба се овкусяват със сол, черен пипер и лимонов сок.

  2. Нареждат се в тавичка. Заливат се с виното, ситно нарязан див лук и маслото, и се пекат 30 минути.

  3. В подсолена вода се сваряват обелените картофи и моркови. Готовите зеленчуци се подправят със зехтин, лимонов сок, копър и див лук.

  4. За соса тартар краставичките се настъргват и се смесват с майонезата. Добавят се каперсите и ситно нарязания копър. Разбърква се и рибата се гарнира.

  5. Сервира се.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?