Начало > Основни ястия > Паста с телешки джолан

Паста с телешки джолан

Паста с телешки джолан|escape
90
x6
1
90
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Взимат се 2 шайби телешки джолан. Посоляват се със сол и черен пипер.

  2. Месото се поръсва с брашно и се изпържва от двете страни. Изважда се.

  3. В същата мазнина се задушават ситно нарязания чесън и лук. Сипват се 1 чаша вода и доматения сок. Месото се връща.

  4. Подправя се със сол и черен пипер. Ястието се оставя да къкри на тих огън, докато кокалът се отдели от месото.

  5. Босилека се накъсва и се слага в соса.

  6. Сварява се 1 пакет паста от късите видове. Прецежда се и сесипва в голяма чиния, отгоре се слага месото със соса.

  7. Настъргва се пармезан и се сервира.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?