Начало > Основни ястия > Паста пене с риба тон

Паста пене с риба тон

Паста пене с риба тон|escape
20
x4
1
20
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Кипва се голяма тенджера с водаи се сварява пастата пене, като се внимава да не се превари. Запазва се една чаша от водата, преди да се отцеди пастата.

  2. През това време рибата се отцежда от консервата, като се запазва мазнината й. Накъсва се на парченцата и се оставя настрана.

  3. В голям тиган се загрява мазнината от консервата заедно с дижонската горчица, на ниска температура.

  4. Добавя се пастата и рибата и се разбърква. Изсипва се малко от водата, в която е варена пастата, за да се образува сос. Оставете да покъкри на ниска температура, за да се изпари излишната вода.

  5. Добавя се магданоза, разбърква се и се сервира.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?