Начало > Основни ястия > Панирани рибни филенца с млечен сос

Панирани рибни филенца с млечен сос

Панирани рибни филенца с млечен сос|escape
30
x4
1
30
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

  • 1 вр. копър пресен
  • 4 с.л. краве кисело мляко
  • 4 с.л. майонеза
  • 1 ч.л. сол
  • 1 ч.л. черен пипер млян
  • 1 бр. яйца
  • 1/2 ч.ч. бира
  • 1 ч.ч. брашно тип 500
  • 3 бр. филе от пъстърва

Начин на приготвяне

  1. Рибата се измива, нарязва се на парчета и се оставя да се отцеди от водата. Поръсва се със сол и черен пипер.

  2. Яйцето се разбива, добавят се брашното и бирата, и се посолява. Трябва да се получи гъста каша.

  3. Парчетата риба се потапят в сместа и се изпържват в сгорещена мазнина.

  4. Докато се пържат филетата, се разбъркват добре майонезата, киселото мляко, нарязан на ситно копър, сол на вкус и се сервират като сос към рибата.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?