Начало > Основни ястия > Медальони от еленско месо

Медальони от еленско месо

Медальони от еленско месо|escape
40
x4
1
40
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Къпините се почистват и измиват. Сваряват се за няколко минути в малко вода и се претриват през цедка.

  2. Полученото пюре се разрежда с виното, добавят се захарта, горчицата, кората от портокала и чили на вкус. Разбърква се и се сгорещява, без да завира.

  3. Соса се подправя със смлян бахар и бренди на вкус.

  4. Всеки медальон месо се увива с резен бекон и се завързва с кухненски конец. Поръсват се с пипер и сол.

  5. Маста се сгорещява и медальоните се запържват по 2 минути от всяка страна. Конеца се маха. 

  6. Месото се залива с част от соса, а останалия се сервира отделно.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?