Начало > Основни ястия > Лингуини с артишок и риба тон

Лингуини с артишок и риба тон

Лингуини с артишок и риба тон|escape
20
x4
1
20
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Пастата се сварява по указанията на опаковката. Отцежда се, изплаква се под студена вода и отново се отцежда.

  2. Слага се в голяма купа.

  3. Рибата се отцежда, като олиото се запазва, и се начупва.

  4. Добавя се към пастата, заедно с мазнината, артишока и авокадото.

  5. Поръсва се с лимонов сок. Подправя се със сол и пипер на вкус.

  6. Разбърква се и се сервира. По желание се поръсва с пармезан.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?