Начало > Основни ястия > Лаврак на фурна

Лаврак на фурна

Лаврак на фурна|escape
30
x4
1
30
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Взимат 4 лаврака по 300-400 грама всеки.

  2. Смесват се подправките – сол, черен пипер, сух чесън и джинджифил.

  3. Правят се прорези върху кожата на изчистената риба. Поръсват се със сместа от подправките.

  4. Рибата се напълва с парченца лимон и се слага да се пече във фурната около 25-30 минути.

  5. Пресния кориандър се нарязва на ситно и се разбърква със сол, зехтин и сок от лимон. Изпечената риба се полива със сместа.

  6. Гарнира се по избор.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?