Начало > Основни ястия > Кюфтета от сьомга

Кюфтета от сьомга

Кюфтета от сьомга|escape
60
x4
1
60
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

  • 1.50 ч.ч. сьомга
  • 1 бр. яйца
  • 1 гл. лук кромид стар
  • 1 стр. целина
  • 1 вр. лук кромид пресен
  • 2 с.л. магданоз пресен
  • 4 с.л. зехтин
  • 1/2 ч.л. черен пипер млян
  • 1 ч.л. сол
  • 1 ч.ч. брашно царевично

Начин на приготвяне

  1. Сварената сьомгата се изчиства от кожата и от костите. Слага се в купа.

  2. Добавят се яйцето, лука, пресния лук магданоза, целината, солта и пипера. Разбърква се добре.

  3. Сместа се разпределя на 8 кюфтета.

  4. По желание, може да се овалят в царевично брашно.

  5. Зехтина се нагрява на средна температура в тигана. Кюфтетата от сьомга се изпържват за 3-4 минути, до златисто.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?