Начало > Предястия > Кростини със смокини и козе сирене

Кростини със смокини и козе сирене

Кростини със смокини и козе сирене|escape
20
x6
1
20
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Франзелата се нарязва на тънки филийки, поръсва се с малко зехтин и се запича в предварително загрята на 200 ºС фурна до златисто.

  2. Върху всяка от непрепечените страни на филийките се поставя по парче сирене и по парче смокиня.

  3. Връща се във фурната за още 5 минути, след което е готово за сервиране.

Още Предястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?