Начало > Десерти > Кростата с череши

Кростата с череши

Кростата с череши|escape
50
x6
1
50
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Черешите се размразяват и се слагат в цедка да се отцеди сокът.

  2. За тестото в миксера се поставят брашното, яйцето, захарта, ванилията, нарязаното масло, 1 с.л. вода и щипка сол. Замесва се тесто. Тестото се изважда и се разточва кора.

  3. Поставя се в тава с хартия за печене. Сипват се изцедените плодове. Краищата се загъват и се пече 30-35 мин на 180. 

  4. Преди да се поднесе се поръсва с пудра захар.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?