Начало > Супи > Крем супа с диви гъби

Крем супа с диви гъби

Крем супа с диви гъби|escape
50
x3
1
50
минути
x3
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Гъбите, празът и лукът се почистват, измиват и нарязват, след кеото се задушават в масло.

  2. Добавя се бульонът и се оставя да ври за 25 минути на слаб огън.

  3. Отделно се сваряват картофените кубчета.

  4. Задушените зеленчуци се пасират заедно с картофите, докато не се получи гладка хомогенна смес.

  5. Супата се сервира топла, гарнирана с лъжица цедено кисело мляко или сметана.

Още Супи

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?