Начало > Супи > Крем супа от царевица с бекон

Крем супа от царевица с бекон

Крем супа от царевица с бекон|escape
40
x4
1
40
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. В масло се запържва лукът до златисто. Прибавят се вода и картофи и се оставя да заври, след което котлонът се намалява и зеленчуците се оставят да се варят за 10 минути.

  2. Прибавят се сметаната и царевицата. Бърка се, докато заври, след което се изключва котлонът.

  3. Пюририра се в блендер и се връща обратно на котлона за около 10 минути.

  4. Овкусява се със сол, черен пипер и копър.

  5. Гарнира се със запържен бекон.

Още Супи

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?