Начало > Супи > Крем супа от моркови с джинджифил и канела

Крем супа от моркови с джинджифил и канела

Крем супа от моркови с джинджифил и канела|escape
40
x6
1
40
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Морковите се почистват и нарязват на колелца. Лукът и картофите се нарязват на кубчета.

  2. В тенджера се загрява маслото, в което се изсипват нарязаните лук, картофи и моркови. Задушават се под капак, докато зеленчуците поомекнат, след което към тях се добавят млякото и малко вода.

  3. Овкусява се със сол и с черен пипер. Вари се, докато морковите омекнат.

  4. Добавя се топеното сирене.

  5. Супата се пюрира и се добавя мляко до получаване на желаната консистенция.

  6. Добавят се джинджифилът и канелата и се разбърква.

  7. Сервира се с хрупкави крутони, със сметана или с натрошено сирене.

Още Супи

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?