Начало > Основни ястия > Капустняк - борш по полски

Капустняк - борш по полски

Капустняк - борш по полски|escape
60
x4
1
60
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Месото и гъбите се нарязват и се сваряват във водата за 20 минути.

  2. Зелето се задушава в зелевия сок.

  3. Към месото се прибавят ситно нарязаните корени и задушеното зеле. 

  4. Лука и сланината се овалват в брашното и се изпържват.

  5. Добавя се кима и се овкусява със сол.

  6. Вари се до готовност.

  7. Ястието може да се сервира с варени картофи.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?