Начало > Супи > Испанска селска супа

Испанска селска супа

Испанска селска супа|escape
60
x6
1
60
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Месото се нарязва и запържва. Добавя се лука и се подправя със сол, пипер, мащерка, босилек и чесън. Сипва се бульона и като заври се оставя за 45 минути.

  2. Картофите и морковите се обелват и се нарязват на кубчета. Праза се измива и се нарязва на колелца. Зеленчуците се слагат в супата. Варят се 10 минути, след това се добавя граха и се варят още 5 минути.

  3. Наденицата и суровата шунка се нарязват вътре, вари се още няколко минути.

  4. Гарнира се с пресен магданоз.

Още Супи

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?