Начало > Основни ястия > Говеждо месо на скара

Говеждо месо на скара

Говеждо месо на скара|escape
80
x4
1
80
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Месото се измива и нaчуква с дървен чук, след което се правят диагонални разрези с остър нож.

  2. Подправя се на вкус и се маринова с ракията и със соевия сос за час и нещо.

  3. Месото се запича от двете страни, като се маже с олиото и се полива с останалата марината.

  4. След печенето се слага в тенджера с капак и се разклаща.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?