Начало > Основни ястия > Говежди рулца

Говежди рулца

Говежди рулца|escape
60
x4
1
60
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Резените говеждо се начукват, намазват се с горчица и се подправят със сол и пипер.

  2. Слага се по един резен шунка във всяко парче.

  3. Краставичката се нарязва на 4 парчета, а бекона - на тънки филийки. Лука се обелва и нарязва ба ситно.

  4. Краставичката, бекона и лука се разпределят върху четирите резена месо. Навиват се, като се започне от късата част, завързват се с кухненски конец.

  5. Маста се сгорещява в тенджера под налягане и рулцата се запържват от всички страни.

  6. Сипват се бирата и бульона, и се задушават за 15 минути.

  7. Когато рулцата са готови, се изваждат и конеца се маха. Слагат се в затоплено плато. 

  8. Брашното се размива с 2 с.л. вода, добавя се към соса и се разбърква добре, за да се получи хомогенна смес. Подправя се със сол и пипер.

  9. Рулцата се заливат със соса и се сервират с картофи и червено зеле.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?