Начало > Основни ястия > Говежди котлети с лук

Говежди котлети с лук

Говежди котлети с лук|escape
60
x4
1
60
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Лука се обелва, нарязва се на полумесеци и се запържва в олиото. Изважда се добре се отцежда.

  2. Котлетите се запържват за 3-4 мин от всяка страна, подправят се на вкус със сол, пипер и мащерка. Изваждат се от тигана, наръсват се с лука и се запазват топли.

  3. В тигана се сипват бирата и бульона и след като сосът заври се оставя да покъкри няколко минути.

  4. Котлетите се заливат със соса и се сервират.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?