Начало > Основни ястия > Глазирано и гриловано свинско

Глазирано и гриловано свинско

Глазирано и гриловано свинско|escape
15
x6
1
15
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Грила се загрява и се намазнява леко.

  2. Захарта, кетчупа, майонезата, горчицата, соса, чилито и кайена се слагат в малка купа. Разбъркват се до хомогенност.

  3. Парчетата месо се слагат на загрятия грил и се пекат за 5 минути.

  4. Намазват се с глазурата с помощта на четка. Пекат се на грила и когато се получат следи по месото, се обръщат. Това се повтаря няколко пъти. Мажат се с глазура след всяко обръщане.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?