Начало > Основни ястия > Еленско филе

Еленско филе

Еленско филе|escape
90
x1
2
90
минути
x1
порции
2
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Еленското филе се "накисва" за 24 часа в качествена водка.

  2. Изпича се на барбекю (без никакви подправки) и се нарязва на няколко стекчета.

  3. Гъбеният сос се приготвя, като гъбите леко се запържват в тиган, задушават се с малко вода и се сгъстява с брашно.

  4. Филето се поставя за 2-3 минути в предварително направения гъбен сос.

  5. Месото се подрежда в подходяща чиния заедно с пюрето и се полива със соса.

  6. Украсява се с чери домати и изпържена лимонена трева.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?